سایت شخصی صادق سلمانی

ولتست، یادگیری ماشین، پایتون، فرازآوری مصنوعی

سایت شخصی صادق سلمانی

ولتست، یادگیری ماشین، پایتون، فرازآوری مصنوعی

سایت شخصی صادق سلمانی

مطالبی که در این سایت نوشته می‌شود به منزله تخصص من در آن‌ها نمی‌باشد، بلکه صرفاً آغازی است در مسیری طولانی برای یادگیری بهتر و عمیق‌تر.

آخرین نظرات
  • ۱۶ خرداد ۹۸، ۰۰:۲۳ - محمد
    عالی
  • ۱۴ آذر ۹۷، ۱۸:۰۶ - خ
    عالی
  • ۸ آذر ۹۷، ۲۰:۰۷ - محمد علی
    احسنت

کاربرد سه واژه Height ، Altitude و Elevation در مهندسی نفت

پنجشنبه, ۱۶ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۰۹ ب.ظ

پیش از هر چیز تأکید کنم که در این پست تصمیم به بررسی ریشه‌های این سه لغت و یا ترجمه آن‌ها ندارم. بنابراین این مطلب برای تقویت زبان انگلیسی نوشته نشده و صرفاً برای درک بهتر مفاهیم این واژگان و کاربرد آن‌ها در مهندسی نفت به نگارش در آمده است.

امروز در حال مطالعه یک گزارشی بودم که در آن از اصطلاح «متر حفار» استفاده شده بود (در روزهای آتی یک پست جداگانه در مورد این اصطلاح خواهم نوشت). اینجا بود که متوجه شدم چند مفهوم را به خوبی درک نکرده‌ام و تجسم ذهنی خوبی از آن‌ها ندارم؛ پس شروع به جستجو کردم.

از آنجایی که ریشه‌یابی یا ترجمه این لغات در تخصص من نیست، با دیدن شکل زیر به خوبی به تفاوت آن‌ها پی خواهید برد:


Height: the vertical distance of a level, a point or an object considered as a point, measured from an specific datum.

برای مثال در شکل بالا، height به عنوان فاصله عمودی از نقطه بالای درخت تا سطح مبنا (مثلاً سطح زمین) تعریف شده است؛ یعنی ارتفاع درخت


Altitude: the vertical distance of a level, a point or an object considered as a point, measured from the mean sea level (MSL).

برای مثال در شکل بالا، altitude به عنوان فاصله عمودی هواپیما تا سطح میانگین دریا تعریف شده است.


Elevation: the vertical distance of a point or a level, on or affixed to the surface of the earth, measured from mean sea level.

برای مثال در شکل بالا، elevation به عنوان فاصله عمودی یک نقطه که بر روی سطح زمین قرار دارد تا سطح میانگین دریا تعریف شده است.


حال سوال پیش می‌آید که تفاوت Altitude و Elevation در چیست؟

باید بگویم تفاوت در این است که Altitude اشاره به نقاطی دارد که بالای سطح زمین هستند، مانند هواپیما. ولی Elevation اشاره به نقاطی دارد که روی سطح زمین هستند، مانند میز دوار (Rotary table) در دکل حفاری.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی